مشاوره حقوقی رایگان - متخصص قرارداد، شرکت‌های سهامی، و خیانت در امانت و وکالت بلاعزل

درخواست تنظیم اظهار نامه برای واحد اجرایی ثبت شرکت ها، برای توقیف کارخانه به نفع بانک، بدون بررسی اوراق بدهی شرکت بدون ضمیمه کردن، خطاهای شرکت، در برگه توقیف اموال شرکت،در قرار داد رسمی بانک و شرکت سهامی
، ارسال اظهار نامه به دفتر ثبت املاک، بدون ضمیمه کردن، عدم پرداخت اقساط بدهی شرکت به بانک و عدم مطالعه پرونده و قرارداد بانک و شرکت، و صدور اجرائیه به نفع بانک، بر اساس روابط و تنظیم
2 :تنظیم دادخواست، شکواییه، بر علیه، ادارات ثبت و دفتر ثبت خاطی و بانک مربوطه، بر اساس حکم قطعی الصدور دادگاه تجدید نظر و ادای غرامت از عدم اجرای قانون از سال 1394 تا کنون،
3 : اظهارنامه به مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره که خود را آمین حفظ اموال توقیف شده. به نفع بانک، که با حکم غیر قانونی اداره ثبت صادر شده،
با توجه به حکم قطعی الصدور دادگاه تجدید نظر، و خروج تمامی ماشین آلات کارخانه، و استفاده نامشروع و دزدی اموال مشاع کارخانه،
عدم پیگیری وظیف کارخانه، با توجه به وکالت سهام 50 درصدی من، به ایشان، بدون در نظر گیری منافع موکل،
تمام مدارک، جهت وکیل پایه یک متخصص قراردادها، مدیریت امور شرکت های سهامی، خیانت در امانت، و وصول خسارت از بانک خاطی و مانع شدن بانک از تولید شزکت و عدم توجه به قوانین بانک مرکزی و حکم دادگاه، تجدید نظر.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد و موضوع جرم صحیحی را انتخاب کرد تا محکوم به رد نشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است