مشاوره حقوقی رایگان - توقیف زمین

باسلام خدمت وکلای عزیز
پدرم طی فروشنامه دردهه 80 زمینیو خرید وبعد از اون به بنده فروخت.بعد از چن سال که من پول ندادم بهش دید دارم زمینو میفروشم فسخ کرد پشت همون برگه.بعد همسر سابقم طرف فروشنامه رو کمی وبرا گرفتن‌اقدام‌کرد.3تا شاهد خواستن‌که شاهدا همه‌مثل هم هرچیز قاضی پرسیدو گفتن.پدرم 67 سال سن داره به قاضی گفت من دیدم داره زمینو میفروشه فسخش کردم قاضی رای صادر کرد که هبه کرده. ورای به نفع اون خانم داد اگه تجدید نظر رای به به نفعش بده جای دیگه میشه اقدام کرد بازم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر خواهی کنید.

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام اعاده دادرسی در صورتیکه شرایطش فراهم باشه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سوال واضح نیست بهتر است از طریق مشاوره تلفنی واضح و دقیق موضوع را مطرح کنید