مشاوره حقوقی رایگان - سقط جنین

سلام و خسته نباشید
بنده به اصرار و برای جلوگیری از ابروریزی همسرم درخیابان به اجبار به همراه خودشان بر خلاف رضایت خودم قرص سقط جنین تهیه کردم اما آنها را به ایشان ندادم و همسرم خودش قرصهارا از منزل برداشته و همان روز در خانه خواهرش بدون رضایت من که در پیامکهای ارسالی موجود میباشد اقدام به مصرف و سقط جنین میکند ایا بنده هم در این جرم شریک هستم و برای من مجازاتی درنظر گرفته میشود؟ با اینکه بارها به همسرم در پیامکها گفتم که این کار را نکند و من راضی به سقط جنین نیستم.
ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که شما قرص‌ها را در اختیار همسرتان قرار داده‌اید به عنوان معاونت در جرم سقط جنین قابل پیگیری است در غیر این صورت شما تبرئه می‌شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما هم مرتکب جرم شده اید

همسر شما مباشر جرم است

و شما به عنوان معاونت در جرم محکوم خواهید شد ولی قابل دفاع
توسط شما است

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
در صورت اثبات جرم برای همسرتان شما بدلیل تسهیل در این جرم یعنی خرید قرص معاون در جرم هستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر بتوانید ادعای خود را ثابت کنید مسئولیتی نخواهید داشت.
توجه داشته به جهت اینکه خرید قرص توسط شما انجام شده دادگاه به راحتی ادعای شما را نمی پذیرد.
شما اگر قصد سقط جنین نداشتید می توانستید قرص ها را از منزل خارج کنید.
صرف خرید قرص می تواند معاونت در سقط جنین محسوب شود.

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام
اگر شاکی وجود نداشته باشد جرم نیز منتفیست

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام.خرید قرص نوعی معاونت در بزه ارتکابی از طریق تسهیل وقوع جرم است ولیکن اگر بتوانید اثبات کنید که سوءنیت نداشتید و همسرتان را از این جرم بازداشتید و ایشون بدون اجازه این کار را انجام داده امکان برائت هست.

مینا احمدی

مینا احمدی :

بستگی به مدارک و شرایط موجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید بررسی دقیق و سنجیده ای از اوضاع و احوال شود سپس نظر قطعی را اعلام کنیم

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورت مطرح شدن موضوع در دادگاه جای دفاع وجود دارد