مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به قتل از طرف همسر

با سلاو و خسته نباشد من 4 ماه پیش دعوای بین پسرم و نامادریش شد و پسرم 5 سالشه و اونو با چاقو تهدید به قتل کرد و فقط مادرم و خودم و دختر داییم بودیم اگه الان ازش شکایت کنم مورد بررسی و اجرای قانون اسلامی برای همسرم هست)(دلیل تاخیر در شکایت همسرم فامیلمه)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله شکایت می‌توانید بکنید و از آنجایی که � فرزند 5 ساله‌تان ولایت دارید وظیفه شکایت با شماست و شما شاکی پرونده هستید