مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن و تهدید توسط شوهر

سلام، شوهرم کتکم میزنه. با چاقو به سمتم حمله میکنه و جلوی بچه هام تهدید کرده که من رو با چاقو میکشه. الان شش ماهه که یک هزار تومنی به من پول نداده. هر شب من و بچه هام با ترس و گریه میخوابیم. دیشب دخترم همش میگفت میترسم بخوابم و بابا با چاقو بیاد سراغت. تو رو خدا کمکم کنید. نمیدونم باید چیکار کنم؟ بهم میگه جمع کن برو خونه پدرت. نمیخوامت برو طلاق بگیر. راهنماییم کنید، چیکار کنم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید نسبت به شکایت ضرب و جرح و تهدید و سپس بعلت عدم امنیت جانی ترک منزل کرده و دادخواست نفقه و مهریه و جهیزیه و طلاق بدهید.
جهت مشاوره بیشتر تماس بگیرید
پریسا عطاریان