مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام مجدد. ارثی که از مادر بزرگم بهش رسیده از یک هشت و ماتر‌ در شهر اراکه چند سالی هم هست که فوت شدن پول هم الان چند ساله به صندوق دولته مبلغشم تقریبا خوبه سهم پدر من تقریبا 14 ملیارد میشه اما چون مادرش تو بچگیش ولش کرد رفت ازدواج کرده نمیره دنبال اون پول ارث اگرم پدرم نخواد بره من که نوه مادربزرگم هستم من میتونم جای پدرم به عنوان نوه اش به عنوان کرج برم بدم بهشون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. شما شخصا نمیتوانید. اما می توان پدرتان به شما وکالت بدهد و سپس شما وکیل دادگستری بگیرید تا وکیل پیگیر انور باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدرتان می تواند سهم الارث خود را مطالبه کند.
می توانید از پدرتان وکالت بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.