مشاوره حقوقی رایگان - چک حسن انجام تعهدات

سلام.
در معامله آپارتمان یک فقره چک مبلغ 100میلیون تومان در متن چک، حسن انجام کار. اما در مبایعه نامه با جمله تضمین انتقال سند از جانب فروشنده در نزد املاک هست. با توجه به اینکه انتقال سند انجام شد ولی با تاخیر. کدام مورد در دادگاه مورد تایید میشود.
حسن انجام کار در متن چک یا تضمین انتقال سند در متن قرارداد؟
چون جواب این سوال مهم است.
با نهایت احترام و تشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،درهردوصورت دارنده چک برای اخذوجه چک بایددلیل ومدرکی ارائه نمایدکه کاربه نحومطلوب انجام نشدویاسندانتقال نگردید،به نظرمیرسدحسن انجام کارشامل امورات صفرتاصدراشامل میشود،پایان کاروانتقال سندجزئی ازحسن انجام کاراست.موفق باشید