مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن حقوق توسط کارفرما

سلام خدمت همه خواهشا یکی از وکلا محترم به دادم برسه ثواب میشه سوال من این است من توی یک شرکت کار میکنم تو البرز نزدیک دوسال همیشه حقوق مارو با تاخیر میدن چون اتباع خارج ه
ستیم ولی الان سال جدید نزدیک سه ماه است حقوق نگرفتیم بعد اگه بخایی بیرون بشی تا شش ماه هم پولتو نمیدن حتی من کسی رو میشناسم اتباع است بهش الان نزدیک یک ساله پول ندادن الان من باید چی کار کنم وکلا محترم یک رهنمایی کنین برگه شناسایی رو دارم به همراهی برگه اشتغال از خود همین استان البرز نزدیک سه سال ایرانم. خدا شاهده کمکم کنید برای ثواب بخاطر خدا یک راهنمایی کنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از اداره امور اتباع ابتدا پیگیری کنید و سپس بع اداره کار پیگیری و شکایت از کارفرما را باید انجام دهید تا رسیدگی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می‌توانید از طریق وزارت کار از کارفرما شکایت نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول به اداره کار شکایت کنید بعد اگر نتیجه نگرفتید دادخواست مطالبه وجه به دادگاه حقوقی ولی استشهادیه هم تهیه کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
با مراجعه به اداره کار با در دست داشتن برگه اشتغال میتوانید احقاق حق نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اتباع باید مجوز کار و اقامت قانونی داشته باشند