مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام خسته نباشید. داداشم با 15 گرم هرویین که برای مصرف خودش بوده گرفتنش و سابقه هم نداره الان در بازداشته خواستم بپرسم دادگاه چه حکمی میده ممنون.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
طبق قانون همراه داشتن هروئین بیشتر از چهار گرم تا پانزده گرم، از بیست میلیون تا چهل میلیون ریال جریمه نقدی و پنج تا هشت سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه ی شلاق. که البته ممکنه اون موادی که کشف میشه وقتی اندازه خالص رو میگیرند با اون چیزیکه بوده متفاوت و کمتر باشه.