مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری تصادف

باعرض سلام وخسته نباشید
بنده تاریخ دهم تیرماه با موتور سیکلت درحال تردد در میدان
در شهریزد بودم که خودرو پراید از بغل بامن برخوردکرد پای راستم گذاشتم زمین موتور زمین نخورد در اثر این برخورد منجر به شکسته شدن ساعد و مچ پای چپم شد دیروز از بیمارستان شدم پام عمل شد و پلاتین گذاشتن راننده پراید هم ماشین گذاشت کنار میدان برگشت پیش من به بهانه جابجایی ماشینش فرار کرد آیا راهی برای پیگیری شکایتم است

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام
باید با اعلام شکایت و گرفتن مجوز برای بازبینی دوربین ها راهنمایی و رانندگی پیگیری لازم را به عمل اورید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید از طریق خدمات الکترونیک قضایی موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله شکایت کنید و درخواست برسی دوربین مدار بسته خیابان را نمویید6