مشاوره حقوقی رایگان - گونیا کردن زمین از طریق تملک حدود 3متر مربع پیاده رو در کوچه بن بست

سلام
یک قطعه زمین شرقی غربی در کوچه بن بست دارم که در طرح تفضیلی 10 متری هست اما مقابل ملک من 12 متر و 49 سانت موجود هست که جواز گرفتم تو جواز اصلاحی نداره اما نقشه کش موقع تحویل زمین میگه در ضلع شرقی از یک طرف 20 سانت و از یک طرف 35 سانت اصلاحی داره که اگر اینکارو انجام بدم در همین ضلع از سمت 20 سانت عقب نشینی پیاده رویی حدود 1متر و 30 سانت از پشت جدول میمونه و از طرف 35 سانت اصلاحی حدود 2مترو نیم که هم ملکو مورب میکنه هم پیاده رو
میخام بدونم با توجه به اینکه ملک من انتهای کوچه بن بسته اگر از سمت 20 سانت زمینو گونیا کنم و از هر طرف پشت جدول 1مترو 30 پیاده رو بزارم اون حدود یک متری که از سمت 35 سانت پیشروی کردمو میشه تو کمیسیون ماده 100 پولشو داد یا تخریب داره

پاسخ ها :

یک وکیل

قابل پیش بینی نیست