مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک

باسلاموخسته نباشید خدمت وکلامن یک ساختمان نیمه کاره ای خریداری کردم که زمین این ساختمان 193مترمیباشد ودرجواز116مترحق ساخت داده شده است اماایشان 60درصدی رارعایت نکرده و155مترساخته درضمن ساختمان سه طبقه میباشدهمکفت پارکینک ودوطبقه هم بالایه پارکینگ حالامیخواستم بدونم این ملک اگربره کمیسیون ماده 100حکم تخریب بهش نمیخوره؟واینکه ساختمان سال 87ساخته شده وازهمان موقع دراین حال رهاشده بود ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام نیاز به بررسی مدارک است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت ارجاع پرونده به کمیسیون ماده 100 ، کمیسیون با توجه به نحوه و چگونگی ساخت و موقعیت ملک و رعایت اصول فنی ساختمان و ... تصمیم خواهد گرفت که رای به تخریب بنا صادر نماید یا رای به پرداخت جریمه ساخت غیر مجاز
صادر کند و

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

عدم رعایت مواردو متراژ جواز ساخت و ساز می تواند از سوی شهرداری پرونده ملک شما را به کمیسیون ماده 100 ارسال نماید که در آنجا ابتدا حکم تخریب اضافه بنا و در صورتی که اشخاصی در آنجا ساکن باشند و امکان تخریب ملک نباشد کمیسیون ماده 100 آن را به جریمه نقدی بدل مینماید در صورتی که ساختمان دارای سند رسمی میباشد این موضوع هنگام اخذ پایان کار و انتقال سند در دفترخانه برای شما مشکل ساز خواهد شد اما در غیر این صورت خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه بنظر احتمال تخریب وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کمیسیون با توجه به نحوه و چگونگی ساخت و موقعیت ملک و رعایت اصول فنی ساختمان و سایر شرایط تصمیم خواهد گرفت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ممکنه حکم قلع و قمع آصافه بنا صادر شود ممکنه از شما بخواهند که جریمه پرداخت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
از شهرداری پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و خسته نباشید که پرونده به کمیسیون ماده 100  شهرداری اجرا می‌شود و کمیسیون محترم با توجه به شرایط ملکه و رعایت کردن اصول ساختمان تصمیم گرفته می شود که می تواندتخریب یا جریمه

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قابل ذپیش بینی نیست و ممکن است تخریب بخورد و یا جریمه نقدی بشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد