مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام و عرض ادب
برادرم سفته ی 100 میلیونی دست طلبکارش داره و درخواست اعسار داشته اما قاضی قبول نکرده و گفته یا کامل پرداخت میکنی یا میری زندان درصورتیکه حقوق کمی داره و هیچ مال و اموالی نداره و کلی مدرک مبنی براینکه هیچ اموالی نداره تحویل دادگاه داده
چیکار میتونه انجام بده؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر رای قطعی شده دادخواست اعسار مجدد باید از زندان داده شود