مشاوره حقوقی رایگان - عسر و حرج، بیماری روانی زوج

عرض ادب و خسته نباشید
شوهر بنده یکسری رفتارهایی دارن که من بهش مشکوکم که بیماری روانی داره، از کیفش لاشه قرص سیتالوپرام کلونازپام و کلرودیاز پوکساید پیدا کردم ولی انکار میکنه و میگه بریم ازمایش، بعضی احوالاتش چشماش گاهی قرمزن، لرزش دست، کاهش وزن، کم اشتهایی، همیشه خداهم خوابه حتی برای رابطه زناشویی گاها قرص ویاگرا مصرف میکردن، و در دعواها بشدت بددهن و تهمتی هستن و منو خفه میکنن 10 الی 15 ثانیه و بعدش سریع عذرخواهی میکنن، برام عدم تمکین زده قاضی پرونده ارجاع دادن پزشکی قانونی بعلت تعادل نداشتن اعصاب و روان خود اقا مدام گفتن کنترل خشم ندارن، من ازفحاشی ناموسیش پیامک و ویس دارم اگر نیاد پزشکی قانونی برای روانشناسی چطور میتونم ازش جدا شم، بنظرتون ایشون ثابت میشه مشکل روانی دارن؟
بخدا زندگیم جهنم کرده، لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با همین مدارک‌که گفتید دادخواست طلاق به علت عسرو حرج زوجه دهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت کنید تا رسیدگی و کارشناسی شود به راحتی معلوم میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ایشان به پزشکی قانونی مراجعه ننماید

مورد یک اماره‌ای است که می‌تواند ادعای شما را اثبات کند بهتر است در این خصوص وکیل داشته باشید اما اگر اثبات شود می‌توانید تحت شرایطی درخواست طلاق بدهید