مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من حدود بیست سال هست ازدواج کرده ام و سه دختر 16و9و 4 ساله دارم شوهرم دوقطبی دارد چند بار بستری و شوک گرفته است الان حدود هشت ماه هست که بهم حمله کرده از خونه بیرون کرده و نه بیماری خود رو قبول داره نه درمان بهم نفقه تعلق میگیره به خاطر این که الزام به تمکین شدم ولی اون درمانش رو شروع نکرد دادگاه حضانت دو دختر کوچک را به من داد ولی رای طلاق به خاطر صعب العلاج بودن رد شد میخواستم بدونم آیا از طریق دیوان عالی میتونم طلاق بگیرم باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نیاز به بررسی دارد می توانید تماس بگیرید زیرا می توانید اعتراض نمایید البته اگر مهلت باقیست

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،رای دادگاه تجدیدنظر قابل اعتراض از طریق دیوان است.لایحه اعتراضیه تنظیم نمایید.
بررسی میشود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در مهلت قانونی با دلایل و مدارک اعتراض نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی فرجام خواهی کنید و مدارک خود را ارائه دهید