مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید. شوهر خواهرم قبل از ازداوج سابقه بستری در بیمارستان اعصاب و روان چندین بار بستری شده و از ما موقع خواستگاری کتمان کردند.مریضی ایشان دو قطبی هست. چون قرص مصرف میکرده فقط گفتند چون همسر قبلش را طلاق داده بخاطر خیانت، افسردگی گرفته و باید قرص مصرف کنه تا خوب بشه. حال به دلیل ضرب و شتم خواهرم تقاضای طلاق کرده و قاضی به دلیل اینکه خواهرم گفته که آنها به دروغ گفتن افسردگی داره، نوشته به دلیل اطلاع داشتن از مریضی شکایتش را رد کرده، در صورتی که همسرش بیمار روانی بوده و تعداد 7 بار در بیمارستان روانی بستری شده، لطفا راهنمایی کنید چگونه از شوهرش طلاق بگیرد و نامه پزشکی قانونی هم خواهرم ارائه داده و زندگی با ترس کنار همسرش هست چون هر لحظه توهم یه حرکت شیطانی به سرش می زند و تا آخر عمر خوب شدنی حتی با دارو خوب شدنی نیست. ممنونم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قبل از اینکه شکایت کند باید به وکیل مراجعه میکرد، الان هم دیر نشده ، با آن دادنامه که به ضررش صادر شده بعلاوه مدارک پزشکی شوهرش بعلاوه عقدنامه، اگر تهران هستید به دفتر من تشریف بیارید اگر شهر دیگری هستید به یک وکیل که در پرونده های خانواده تجربه داشته باشد مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند دادخواست تهیه منزل مستقل بدهد و اعلام کند که امنیت جانی ندارد و نفقه خود را نیز مطالبه کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه زوجه خوف جانی خویش را اثبات نماید نفقه با وجود عدم تمکین او به ایشان تعلق می‌گیرد