مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری

سلام. من شاکی ام و طرف به دوسال اقامت اجباری در خوزستان محکوم شده و یک سال حبس تعزیری اگر من رضایت ندم میتونه برگرده یا نه ؟ تو این دوسال زندانش چی ؟
ممنون

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر جرم قابل گذشت باشد، با رضایت شما، مجازات منتفی می شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر از جنبه خصوصی جرم باشد رضایت شما موجب بخشش می شود اما از جنبه عمومی باعث کاهش مجازات اما با گذشت یک سوم از حبس در بعضی جرایم امکان‌کاهش یا تعلیق یا درخواست پابند و یا عفو هست.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در تعیین مجازات و نوع آن رضایت شما شرط نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام این مسئله یک بعد مجازات عمومی دارد و پیگیری شما چیزی را عوض نمی‌کند