مشاوره حقوقی رایگان - دفاع ازحضانت فرزند 8 ساله

پسرم 8 سالش هست و دادگاه حضانت فرزندم را به دلیل اعتیاد همسرم به من داده بود ولی همسرم رفت اعتراض داد و شکایت نمود که بعد دادگاه حکم صادر کرده که تا پایان 10 سالگی حضانت فرزند با مادر خواهد بود که دوباره باز رفته اعتراض داده فرستاده استان که همسرم کارمند است و وقت کافی برای نگهداری فرزند ندارد من چه جوری می تونم از خودم دفاع کنم چه دفاعی بکنم یعنی چی بگم تا نظر دادگاه عوض نشه لازم به ذکر است که من خودم هم خانه دارم هم شاغل هستم ولی کارم تمام وقت نیست

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
روی اعتیاد همسرتون تمرکز کنید که به صلاح بچه نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که حضان است حق والدین است کسی نمی‌تواند این حق را از والدین بگیرد مگر اینکه دلیل قانونی وجود داشته باشد شما نیز روی اعتراض ایشان لایحه قوی ارسال نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دقیقا روی اعتیاد ایشان و صلاح فرزند در این نیست که با معتاد زندگی کند و در آینده فرزندتان تاثیر مخربی دارد مانور دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اسناد و مدارک و دادنامه ها ملاحظه شود