مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق همسر (زن) بدون رضایت شوهر

باسلام جوانی هستم که 8 ساله ازدواج کردم و خانمم بعد از 8 سال بدون عذر و دلیل قانونی یک دفعه به من گفت نمیخوامت و خانوادم منو مجبور به ازدواج کردند و من الان هیچ تمایلی به زندگی مشترک با تو ندارم و طلاق میخواهم. منم خوشبختانه نه دزدم نه بیکارم و نه فحاش و یا مشکل اخلاقی دارم. نمیدونم خانمم چه چیزیش شده!! ولی سه سوال دارم :1- آیا یک خانم متاهل میتواند به دادگاه برود و با گریه و شیون بگوید شوهرم آدم درست نیست و من ازش متنفرم و طلاق میخوام ازش و دادگاه هم حکم طلاق را با توجه به مسایل روحی روانی و داستانهای ساختگی عاطفی با چاشنی زنانگی که تعریف کرده است بدهد؟؟!! آیا شوهر اگر بگوید من زن و زندگیم رو دوست دارم و به هیچ عنوان طلاق نمیدم و خانمم در عوضش ناراحتی را بگوید تا برطرف سازم و خواسته ای اگر دارد بگوید تا در صورت توانم تامین کنم و اگر از من ناراحتی دارد بگوید تا من دلجویی کنم دادگاه بدون اجازه مرد میتواند طلاق دهد؟؟ 3- آیا اگر زن بگوید طلاق میخوام و مهریه ام را هم میخواهم مرد می تواند بگوید بنا به قانون مهریه را مثلا قسطی در حدی که قانون مشخص کند میپردازم ولی طلاق نمیدهم و شما یا باید در منزل از من تمکین کنید و یا اگر تمکین نمی کنید و در هر منزل دیگری سکونت پیدا کنید من از دادگاه حکم ازدواج مجدد میگیرم و شما را هم هیچ وقت طلاق نمیدهم آیا این مورد امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

خیر درصورت ادعا برای مشکلات روحی دادگاه ارجاع امر به پزشکی قانونی میکند وضمن اینکه حق طلاق با مرد است ودادگاه درصورتی. که عسر حرج زن برایش ثابت نشود گواهی عدم امکان سازش صادر نمیکند ومهریه حق زن است ودادگاه باتوجه به وضعیت مالی شما میزان پرداخت ان را تعیین میکند

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، ضمن تایید رهنمود همکار محترم ، بهتر است جهت رفع مشکلات به نزد روانشناس بالینی با تخصص خانواده درمانگر تشریف ببرید.

پرسشگر :

متاسفانه ایشون به هیچ صراطی مستقیم نمیشوند و نصیحت بزرگترها رو نمی پذیرند و واسطه ها رو جواب منفی دادند و به پیشنهاد من و خونواده به جهت مراجعه به مشاوره رد کردند. حتی اعلام کردم که من اگر اشتباهی کردم اعلام بفرمایید جبران و دلجویی کنم. و خواسته ای دارین تامین کنم! همش میگن من شوهر رو دوست ندارند و از من متنفر هستند و با گریه و شیون و مهارت های زنانگی با تهمت به من به دروغ قصد دارند جوری جلوه کنند که من n سال ایشونو شکنجه روحی کردم! همکار شما گفتند باید عسر و حرج اثبات شود به چه صورت اثبات میشود؟ با دروغ و تهمت و درخواست های ساختگی اثبات میشود؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید. باتشکر

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به نظرم شماباهمین ادبیات خونسردی خودرا حفظ کنیدهیچ اتفاق غیرمعمولی برایتان بوجود نمی آید،البته مهریه حق زن است واگرمطالبه کردتقاضای تقسیط کنیدضمن آنکه حق طلاق بامرداست،امیدوارم موضوع به خوشی حل وفصل شود.موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.طلاق حق مرد ومهریه حق زن است مگر با استثنائاتی ولاغیر.یاالله