مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند ملک

با سلام، بنده و یک شریک ملک وراثتی داشتیم که به دلیل مسافت وکالت نامه دادم به شریکم بره کارای ثبتی و فروش رو انجام بده، وکیلم که شریکمم هست قبل از وکالت کل ملک رو فروخته، بعدش رای قطعی اومد که من ضمنی قبول کردم معامله رو چون وکالت دادم اما خسارت به عهده وکیلم هست که بیع رو نوشته و برای من الزام تنظیم سند زده و کل ثمن معامله رو هم وکیلم گرفته و سهم منو پرداخت نکرده، الان اجرائیه اومده سند رو انتقال بدم و مالی معرفی کنم برای خسارت، از طرفی مالیات بر ارث باید پرداخت کنم که اصل سند پیش خریداره و بدون اون نمیتونم مالیات بدم و سند رو منتقل کنم، چه راهی برای ابطال اجراییه و دریافت پول از شریکم و دریافت سند برای کارای مالیات بر ارثم هست؟

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
سوال مبهم است ، قبل از وکالت کل ملک رو فروخته نامفهومه.در کل چنانچه وکالت در فروش داده باشید و به استناد آن وکیل شما ملک را فروخته باشد چنانچه در قرارداد به نفع شما درباره ثمن معامله مطلبی ذکر نگردیده باشد شما ملزم به تنظیم سند هستید و از بابت عدم دریافت ثمن میبایست به وکیل خودتان رجوع نموده و دادخواست دریافت ثمن به نسبت سهمتان را علیه ایشان طرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.