مشاوره حقوقی رایگان - خريد خودرو و عدم ايفای تعهد نمايندگی مجاز ...

با سلام
حدود يك سال پيش توسط يكی از اقوام به دلالی معرفی شدم و اقدام به خريد يك خودرو كاردكسي با قول تحويل ٢٤ ساعته نمودم به اشتباه و از روي اعتماد متاسفانه اقدام به تنظيم قرارداد با دلال ننموده و وجه را از طريق بانك به او پرداخت كردم، پس از ٢ روز يك شماره قرارداد به نام يك نمايندگي به بنده توسط دلال ابلاغ شد كه شماره قرارداد در شركت ....... و نمايندگي موجود است ولي نمايندگي و .......صراحتا از تسليم نسخه قرارداد استنكاف نموده و اظهار مي نمايند كه من بايد به دلال رجوع كنم ولي دلال هم كه واقعا قراردادي ندارد سر باز زده و اعلام مي دارد تعهد خود را با ويرايش نام من در سيستم .... به پايان رسانده، شركت ........ نيز تماما از تسليم قرارداد سر باز مي زند و جز يك رسيد بانكي واريز وجه به دلال چيزي در دست من نيست، لطفا جهت اقدام قانوني راهنمايي بفرماييد. ممنون و متشكر

پاسخ ها :

یک وکیل

باید حضوری به وکیل مراجعه کنید