مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری

با سلام
35 روز قبل از زایمان بنده کارفرما ترک کار زده و علی رغم پیگیری و اعلام کارفرما مبنی بر اشتباه اپراتور در صدور ترک کار، تامین اجتماعی بیمه این 35 روز رو قبول نکرده و در نتیجه غرامت و مرخصی زایمان و… بهم ندادن
دیوان شکایت کردم جواب اومده واسه 35 روز سابقه از طریق وزارت کار پیگیری کنید و رد شکایت
در خصوص 9 ماه مرخصی و….قبول شکایت
الان چیکار باید بکنم؟ تامین ممکنه اعتراض بزنه؟؟؟ بهم میدن حقوق و مزایا رو؟؟ یا طبق قوانین تامین که نباید ترک کار بخوره عمل میکنن؟؟

پاسخ ها :

شکایت از تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری ترک کار