مشاوره حقوقی رایگان - نفقه معوقه تا قبل از صدور اجراییه الزام به تمکین

سلام. شوهرم بعد از ترک منزل من الزام به تمکین رای قطعی گرفته 8ماه زمان برد و بعد از قطعی شدن درخواست اجرایی به احکام نداده. من میتونم این 8ماه را از طریق شورا دادخواست بدم و نفقه ام را طلب کنم ؟ الزام به تمکین رای اعلامی نیست و تا صدور اجراییه منجر به اثبات نشوز زوجه نخواهد بودو اثر حکم دادگاه در خصوص تمکین نسبت به بعد از اجرا می باشد و دلیل بر نشوز زوجه در گذشته نیست.
من ناچارا در منزل پدری هستم و در بلاتکلیفی. همسرم هم فی الحال در منزل دوستان اقامت دارد .
لطفا راهنمایی کنید
آیا من میتونم دادخواست نفقه 8ماه بلاتکلیفی را بدهم ؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

نفقه مشروط به تمکین است