مشاوره حقوقی رایگان - ملکی و ورثه

با سلام . سوال من اینه که ایا برای یک ملک که از بین شش نفر برادر چهار نفرشون برای بنده امضا کردن فقط دونفر امضا نکردن و اون امضاها محضری و بهم وکالت بلاعزل داده اند پایین برگه قید شده است . ایا امکان دارد یک نفر از ان چهار نفر وکیل دیگری بگیرد و بعنوان اینکه میخواهد سهمش را به فرزندانش انتقال دهد امضاش رو باطل کند و یکی از سهم های منو باطل کنه .ممنونم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
سوال مبهمه و نیاز به توضیح بیشتر دارد .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر ورثه صرفا به شما وکالت داده اند هر یک از آنها می تواند وکیل دیگری بگیرد مگر در ضمن وکالت نامه این حق را از خود سلب کرده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد