مشاوره حقوقی رایگان - نفقه، ترک منزل توسط زوجه

سلام،من زنم چندین ماهه ترک کرده رفته و واسه برگشتنش شرط وشروط گذاشته وشروطش هم درمورد کنار گذاشتن حجاب این چیزا بود و تاحالا چندی باررفته ومن رفتم برشگردوندم وبهش گفتم اگه بخوای برگردی این کارایی که میگو باید انجام بدی واون میگه انجام نمیدم چون ایشون کارایی انجام داده که اعتمادم سلب شده ازش وهمچنین اطرافیانش بهش یاد میدن ،العانم رفته درخواست نفقه واجرت المثل داده درحالی که ایشون منزل رو ترک کرده وناشزه مگه محسوب نمیشن؟من چطورمیتونم از خودم دفاع کنم

پاسخ ها :

میثم نعمت

جناب آقای میثم نعمت:

سلام و شما میتوانید دادخواست عدم تمکین برای ایشان داده و ناشزه بودن او را به واسطه ترک منزل ثابت کنید و از این تاریخ نفقه به او تعلق نمیگیرد اما نفقه های سالهای قبل را باید بپردازیدو اجرت المثل هم برای سالهای زندگی مشترک قابل مطالبه بوده و طبق نظر کارشناس باید پرداخت کنید

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام نفقه به ایشون تعلق میگیره مگه دادخواست تمکین مطرح کنید