مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حیاط مشاع جهت پارک خودرو

با سلام واحترام. بنده ساکن ومالک آپارتمانی 1طبقه از ساختمانی 2طبقه می‌باشم. طبقه همکف ورودیشون از حیاط هست و ورودی من از سمت ساختمان هست.(هر دو واحد سند مجزا دارا هستند) حیاط در صورتمجلس تفکیکی جزءمشاعات ثبت شده است. همسایه طبقه پایین اجازه هیچ گونه استفاده ای ازحیاط رو به مانمیدهند حتی پارک ماشین اما 2خودرو خودش رو در حیاط پارک میکنه آیا ایشون این حق رو غیرقانونی ازمن سلب کرده؟ آیا من میتونم از طریق مراجع ذیربط احقاق حق کنم؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، عمل همسایه شما غیر قانونی و جرم است.شما از طریق مرجع قضایی از حق تان دفاع کنید.