مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام، من دوسال پیش مواد میکشیدم سر یه شرط بندی یه موتوری رو سرقت کردم، چندروز بعدش تصادف کردم، یه روز موتور دست رفیقم بود، همون موقع من تو همون خیابون بحثم شد باچند نفری، خیلی سنگ طرفم پرت کردن ولی من عکس العملی نشون ندادم بعد دیدم جمعیتشون زیاده اومدم فرار کنم تا نیرو انتظامی پشت سرمه، منو گرفتن همون موقع طرف مقابلم یه شوکر اورد داد به درجه دار و گفت این مال اینه، دوربین هم اونجا بود چک نکردن درجه دار هم نگفت که از دست من نگرفته افتاد گردنم، شب بازداشت بودم صبح بردنم اگاهی تا رفیقمو با موتور گرفتن منم موتور رو گردن گرفتم و قضیه سرقت رو توضیح دادم ده روز فرستادنم زندان، تو کیفم یکم شربت متادون بود اونم تو زندان گرفتن، جریمه متادون رو دادم، خسارت صاحب موتور رو دادم رضایت هم داد الانم همه کاری حاضره بیاد تو دادگاه برام انجام بده، الان برا شوکر یک میلیون جریمه و برا موتور 50ضربه شلاق و یکسال حبس تعزیری اومده، تجدید نظر خواهی کردم ولی رد دادن، امروز حکم قطعی اومده، آیا کار دیگه ای میتونم انجام بدم که زندان نرم؟ آیا زندان قابل خرید است؟ تورو قران یه راهی جلو پام بزارید، من اون موقع مواد میکشیدم و قبلن سوپیشینه نداشتم این سه تا جرم رو یه جا انجام دادم، 23سالمه تازه کار پیدا کردم و سالمم یه کمکی بهم بکنید

پاسخ ها :

حسین آبادی   حسین

حسین آبادی حسین :

استان :

درود.حکم قطعی باید اجرا شود و زندان قابل خریدن نیست اما می توانید تقاضای اعمال ماده 477 کنید و اگر رای خلاف بین شرع باشد؛قابل بررسی مجدد است

یک وکیل

حکم قطعی لازم الاجرا ست