مشاوره حقوقی رایگان - طلبکاران متوفی

با سلام پدرم پارسال فوت کردن.البته نزدیک به 15 ساله که من و مادر و خواهر رو ترک کرده بودن و من تمامی امورات اقتصادی خانواده به دوشم بوده و هست از همان موقع.امروز برای من در سامانه ی ثنا ابلاغیه ایی اومد که پدرم سال 84 زمینی رو به شخصی فروختن و تا الان تحویل ندادن به اون شخص.اون شخص هم مثل اینکه فوت شده و وراث اون شخص همچین شکایتی کردن.ما از قانون رد ماترکه هم خبر نداشتیم و قبول هم نکردیم و فقط همون پارسال برای اینکه حقوق مستمری مادرم وصل شه که حدود 2 میلیون هست و بیمه تامین اجتماعی اوکی بشه و حساب مستمری بانک فعال بشه انحثار وراثت کردیم و الان فهمیدم که این یعنی قبول تمامی دیون پدرم.پدرم تقریبا هیچی از اموال و دارایی نداره که به ما برسه.الان اینایی که شکایت کردن و ما چون نمیدونستیم باید رد ترکه بزنیم ماه اول فوت پدرم، یعنی الان باید پول اون زمینی که حتی از فروشش هم خبر نداشتیم رو پرداخت کنیم از اموال خودمون.اینم بگم که به دلیل مشکلات در درج تاریخ فوت پدرم هنوز بعد یکسال حقوق مستمری مادرم درست نشده و هیچ یک قرون هم از حساب حقوق برداشت نکردیم که بگن از اموال یا حساب حقوق مستمری پدرم برداشت کرده باشیم.الان تکلیف ما چیه؟
ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، شما و دیگر وراث، وقتی مالی از پدر به ارث نبردید هیچگونه مسولیتی ندارید.شما در جلسه دادگاه حتما شرکت کنید و اعلام کنید که پدر ما هیچگونه ارثیه ای بجای نگذاشته و مالی از ارثیه دریافت ننمودیم.