مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام
پدر من در سال 1380در حین کار در انبار قند کارخانه ای دچار حادثه شکستگی مچ پا شده و مدارک آن موجود هست الان می تونم تقاضای خسارت کنم و همچنین بخاطر سختی کار عمل صفرا و هموتیرویید کشاله ران انجام داده. با تشکر

پاسخ ها :

اصغر رضواني

جناب آقای اصغر رضواني :

در دادسراي محل كارگاه شكايت كيفري بابت ديه شكستگي به طرفيت كارخانه ميتوان طرح كرد

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، بابت حوادث ناشی یا به سبب کار می توانید از کارفرما شکایت کنید، در نهایت نتیجه امر به دلایل شما و نحوه تصمیم گیری قاضی بستگی دارد.