مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

باسلام
در مذهب اهل تسنن اگر شخصی فوت نماید و فرزند پسر نداشته باشد سهم الارث علاوه بر دختران و همسرش بین برادران و خواهران متوفی نیز تقسیم می شود. اگر شخصی بخواهد اموال خود را تا پایان حیاتش در اختیار داشته باشد و بعد از مرگش فقط به فرزندان و همسرش انتقال داده شود چکاری باید انجام دهد.
خانه شخص هم سند رسمی داشته باشد.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می‌تواند تمام اموالش را همین حالا به نام فرزندان و همسرش بکند و در همان لحظه از ایشان صلح عمرا بابت منافع آن املاک تا زمان مدت عمر خودش در دفترخانه تنظیم کند در این صورت همسر و فرزندان حتی قبل از فوت ایشان نیز مالک آن دارایی هستند و پس از فوت ایشان �افع نیز به ایشان منتقل می‌گردد و در واقع چیزی بابت به ارث گذاشتن برای خواهر و برادرها باقی نمی‌ماند که ادعای ارث و میراث کنند