مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره حقوقی

سلام خدمتت مشاوران حقوقی عزیزسوال بنده این است من سه تانگ خانه ام را به نام همسرم زدم ازدفتر خانه سه دانگ سه دانگ هرکدام سه تانگ سند داریم ومن بدونه موبایل نامه وبدونه پول به عنوان هدیه به همسرم دادم الانم همسرم تا میگی بالای چشمت ابرو پشت درب ازمن میندازه میکه خانه منه وتهدید می کنه حالا من می تونم درخواست برگشت این سه تانک خانه کنم البته ناگفته نمانه منو همسرم قبل اینکه طاق بگیره این سه دانگ خانه زدم بنامش وبعدش بعدازدوماه توافقی ازهم جدا شدیدیم بعدازشش ماه دوباره باهم ازدواج کردیم حالا منو راهنمایی کنین ایا من می تونم سه دانگ خانه برگردانم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، از طریق خدمات قضایی طی اظهارنامه ای، به ایشان اعلام کنید که از بابت هبه سه دانگ منزل پلاک... رجوع کردم،سپس از طریق دادگاه دادخواست تایید رجوع از هبه و الزام همسر به انتقال سه دانگ اش رابخواهید.