مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره

سلاو وقت بخیر
بنده یک واحد آپارتمان اجاره داده بودم سال اول با کد رهگیری و سال دوم و سوم را بدون کد رهگیری و به صورت کتبی با مستاجر قرارد بستیم با توجه به شرایطی که پیش اومده و رفتارهایی که از مستاجر دیدیم میخواستیم بدونیم امکان لغو قرارداد و بلند کردن مستاجر قبل از اتمام قرارداد وجود دارد یا خیر ؟ اگر امکان پذیر هست به چه صورت میشه اقدام کرد
تشکر

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

قالبا خیر ولی جهت بررسی بیشتر موضوع و ارائه راهکار پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر چنین امکانی نیست مگر اینکه برخلاف مفاد قرارداد عمل کرده باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تا پایان مدت اجاره در صورت عدم تخلف مستاجر خیر ، مگر با رضایت مستاجر