مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین درمنزل و ضبط فیلم و اتهام سرقت

باسلام خدمت وکلای عزیز خانم همسایه که مجردزندگی میکنه وبابنده دوست وارتباط داشته واکثراوقات برای سرکشی وامورات منزل کلید منزل رابه ماتحویلی میداداخیرا بانصب دوربین مخفی درمنزل رفت وامدمن راثبت کرده وتحت عنوان ورودبه منزل وسرقت طلا شکایت کیفری کرده وفیلم موردنظررابه همسایه هاومدیرساختمان نشان داده چطورمیتوانم ازخودم دفاع کنم دنبال وکیل کاربلدازتبریزهستم ممنون