مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت از منزل

باسلام خدمت وکلای عزیز بنده باخانم همسایه ارتباط دوستی داشتم واکثراکلیدمنزل رابرای امورات خانه وسرکشی به من تحویل میدادن اخیرا بانصب دوربین مخفی درمنزل رفت وامدبنده راثبت وتحت عنوان سرقت طلا ازبنده شکایت نموده است وفیلم رابه همسایه هانشون داده درحالی که هیچ اثری ازسرقت وبرداشتن وسایل نیست چطوری ازخودم دفاع کنم دنبال وکیل کاربلد از تبریز هستن ممنون

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

فیلم ها باید بررسی شود پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر ادعایی علیه شما دارد باید آنرا ثابت کند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

جهت انتخاب وکیل به کانون وکلا یا مرکز مشاوران حقوقی قوه قضاییه مراجعه نمایید . اگر فیلم دارد می بایست تمام موارد سرقت را ضبط کرده باشد .