مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع ساده

سلام خدمت وکلای عزیز
یک خانمی از بازیگران فیلم بنده بود
8سال بعد به من زنگ زد دلم گرفته
عکسای لختی فرستاد مسیج داد امشب میخوام باهات سکس کنم برا شب حاضر شم و….
دوستش من صداش ضبط کردم که میگه این خانم با خیلیا اینکارو کرده نقشه اشون هست سر چندتا پسرم این بلارو میاورد خانمه از من 10سال بزرگتر هست و به دادگاه گفته من چون دوسش داشتم با پای خودم میرفتم خونش
الان میگه باید منو عقد کنی رفتم دادگاه با فیش رفتم بیرون الان من عکسش با پسرای مختلف دارم صدای دوست15سالش دارم اما تهدید اش کرده نمیتونم بیاد دادگاه
و پیامک هاش که منو تحریک میکرد پیام های تحریک کننده داده
و ….دارم
31من دادگاه دارم برام هفته پیش زده بودن رابطه نامشروع ساده
و اینکه سابقه دارهم نیستم اصلا فقط میگه باید منو عقد کنی خونه ماشین پول همه چی میدمت. پیامک هاش هست و به دروغ گفته من بچه سقط کردم مادرمم شاهد هر روزززنگ میزنه میگه بیا عقدم کن
الان ابلاغیه زده
زنا به عنف اکرا داخل پرنتز بزرگ(رابطه نامشروع ساده)
خواسم ببینم حکمش چیه
چیکار کنم
عکسش دارم پیامک هاش
صداهاش
برم دادگاه نروم چیکار کنم ممنون میشم
ایا نگهم میدارن برم حبس چون سند ندارم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص با قضات رسیدگی کننده می باشد .لیکن جهت دفاع از خود می بایست در دادگاه حاضر شوید .