مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به تجاوز

با سلام و خسته نباشید
من ب مدت4ماه با خانمی دوست بودم و رابطه جنسی هم داشتم ولی بعد از مدتی رابطمون بهم خورد و این خانم بعداز مدت 2ماه از جداییمون شروع ب فرستادن پیامک های تهدید امیز و فحاشی های ناجور و.... کرد و حتی یکبار درب منزلمون اومد و اقدام ب فحاشی و خودکشی کرد ک ناموفق بود و من هم اقدام به فیلم برداری کردم و من رفتم ب جرم فحاشی و تهدید شکایت کردم که توی باز جویی ها این خانم ادعای تجاوزکرده و هیچ مدرکی نداره و من حالا میخاستم بدونم عایا چون ادعای تجاوز کرده با توجه ب این که من شاکی پروندم وکار هایی که کرده و مدارکی ک من علیه ایشون دارم مثل فیلم مزاحمت و پیامک های فحاشی و تهدید و درخواست پول ممکنه قاضی منو بازداشت کنه و این ک بعداز گذشته 3ماه از رابطه ازمایش یا چیزی هست ک مشخصه کنه رابطه داشتیم و در کل اخر همچین پرونده ای چی میشه ممنون میشم اگ پاسخم بدید از نگرانی دربیام

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به ابعاد گسترده موضوع پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به مدت زمان گذشته قابل تشخیص نیست