مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام.همسرم سال 99 منو مورد ضرب و جرح قرار داد و 13 میلیون به دیه محکوم شد.دوباره منو کتک کاری کرد الان به 8میلیون دیه محکوم شده .و الفاظ رکیک مثل فاحشه و...طی پیامک به من فرستاده ک در دادگاه ثابت شد و تماسهای تلفنی ک شامل الفاظ خیلی رکیک هستش .قاضی به خاطر فحاشی و الفاظ رکیک فقط 6میلیون همسرمو جریمه کرد حبس تعزیری .آیا جریمه الفاظ رکیکی مثل فاحشه و ...جریمه ش 6 میلونه یا جریمه ای مثل زندان یا شلاق نداره؟تجدید نظر بزنم آیا ممکنه ک رای سنگینتری براش بزنن؟با اینکه این دومین بارشه منو کتک کاری میکنه ومحکوم شده.و فحاشی رو ثابت کردم قاضی برخورد قاطعانه تری نکرد .و به جریمه نقدی رای داد؟آیا 6 میلیون جریمه

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص و تعیین نوع مجازات طبق قانون مجازات اسلامی باقاضی رسیدگی کننده است .