مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اقرارنامه

با عرض سلام ، ادب و احترام ، آیا ابطال اقرارنامه فروش ملک که توسط همسر متوفی در منزل تنظیم شده امکان پذیر است ؟ طبق متن اقرارنامه تمام بهای ملک به نرخ روز به فروشنده ( متوفی ) پرداخت شده ، اما ثمن معامله مشخص نشده و در واقع پولی فی مابین رد و بدل نشده است ضمنا اقرارنامه فاقد تاریخ است و مادر متوفی به عنوان یکی از وراث خواستار ابطال اقرارنامه است .

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص موضوع با قاضی رسیدگی کننده است .بهتر است در محل خود با وکیل دادگستری مشاوره و یا اختیار نمایید .