مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

ببخشید من قراردادم 23 خرداد تموم شده که با صاحب خونه توافق کردم که یک ماه بیشتر بمونم، من با مول پیش 150 و کرایع ماهی 3500 واحد رو اجاره کردم، الان ایشون بابت این یک ماه کرایه 15 میلیونی درخ است کردن، ایا میتونن چنین کاری بکنن؟
درضمن صاحب خونه من میگه که پول پیش من رو نداره و باید واحدش اجاره بره، در این خصوص من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

خیر چنین حقی را ندارد مگر اینکه توافق کرده باشید در خصوص ودیعه می توانید دادخواست مطالبه وجه ثبت نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مطابق قرارداد فی مابین عمل می شود ، بهتر با توجه به سوال شما که چند پاسخ و ابعاد مختلف دارد تلفنی با مشاورین مشاوره و تا راهنمایی شوید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درخصوص یک ماه بستگی به توافق شما دارد معمولا مطابق ماههای سابق باید پرداخت کنید.مطابق قانون شما میتوانید تخلیه را منوط به دریافت ودیعه کنید وتا پرداخت نشود تخلیه نکنید