مشاوره حقوقی رایگان - وکالت خودرو

سلام
بنده خودرویی خریداری کرده‌ام وکالت از فروشنده دریافت کردم ولی همسر بنده به دلیل اختلاف با من به عنوان قهر به منزل پدرش رفته و خودرو را هم با خودش برده و خودرو راهم تحویل نمی‌دهد حال چگونه می‌توانم قبل از پایان تاریخ وکالت و ازچه راه قانونی اتومبیل را تحویل بگیرم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر در وکالت نامه حق طرح دعوا در محاکم را از مالک اصلی و حق توکیل به غیر دارید می بایست وکیل دادگستری اختیار نمایید تا اقدامات قانونی صورت دهد