مشاوره حقوقی رایگان - طلاق خلع

باسلام خدمت وکلای عزیز زوجه هستم نزدیک به سه سال است که با همسرم اختلاف دارم و مهریه رو اجرا گذاشتم و تمکین محکوم شدم و نرفتم واز مهریه یک ماشین از شوهرم توقیف کردم الان میخوام جدا شم ولی شوهرم طلاق نمیدهد و ی بچه 7ساله هم دارم که پیش پدرش است ایا میتوانم مابقی مهریه که 250عدد هست رو ببخشم و تقاضای طلاق خلع کنم چون هیچ حسی به شوهرم ندارم و حاضر به بزگشت نیستم ایا قاضی موافقت میکند؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

این امکان فقط در صورتی وجود دارد که بتوانید عسر و حرج خود را در زندگی مشترک اثبات نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت موافقت شوهر امکانش وجود دارد یا ثابت کردن عسر وحرج‌ خود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می توانید لیکن تشخیص قضات رسیدگی کننده ملاک عمل است .

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بله میتوانید ، در طلاق خلع نیازی به اثبات عسر و حرج نیست