مشاوره حقوقی رایگان - استفاده بدون اجازه و نامشروع

سلام و خداقوت؛ اگر شخصی از مال و وسیله ای که متعلق به شماست برای چندین سال بدون اطلاع و بدون اذن شما استفاده کند؛ بطوریکه شما از دارا بودن آن مطلع نباشد.آیا شما میتوانید از آن فرد برای آن مدت که در استفاده او بوده؛ شکایت کنید و حقوق خود را مطالبه نمایید. لطفا راهنمایی نمایید عنوان شکایت چه باید باشد؟ تا دفاتر خدمات الکترونیکی قوه قضاییه آن را ارسال کنند.با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست استرداد مال منقول و اجرت المثل ایام تصرف بدهید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اجرت المثل ایام تصرف را متوانید مطالبه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر مالکیت شما با سند رسمی و محرز است از زمان تصرف می توانید دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را با جلب نظر کارشناس تقدیم دادگاه نمایید .