مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از سمت زوجه

سلام.همسرم را چگونه از درخواست طلاقی که داده منصرف کنم.؟نه شرایط عسر و حرج ونه ندادن نفقه ونه اعتیاد من و... هیچ کدوم از 12بند عقدنامه .هیچ کدوم را نمیتونه استناد کنه.چون واقعیت اینه تا حالا هیچ ظلمی در حق خانوادم نکردم .آیا قاضی درخواست مشاور میده.؟ چون من بهم ریختم پیش مشاور میرم،اما همسرم امتناع میکنه.آیا به صرف تنفر داشتن زن از مرد ،بعد ار20سال،و داشتن 3فرزند ،قاضی میتونه یکطرفه مرد را راضی به طلاق کنه.؟آیا من الان باید برای عدم تمکین خاص و عام اقدام کنم.؟یا بعدها میتونم؟درمورد عدم تمکین خاص شرایط به نفع مرد هست یا زن.؟
تشکر از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدت زیادی از جدایی زن و مرد بگذرد زن با بذل تمام مهریه و اعلام کراهت از زوج می تواند طلاق بگیرد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص با قاضی رسیدگی کننده و بستگی به محتویات پرونده دارد ، طلاق ازسوی زوجه شرایط خاص دارد ، شما می توانید دادخواست تمکین زوجه را تقدیم دادگاه نمایید ، بهتر است حضوری یا تلفنی با وگیل دادگستری مشاوره نمایید .