مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه فروش زمین

سلام بنده 3 دانگ از زمینم را ده سال پیش به صورت قولنامه ای و وکالت محضری در قبال دریافت وجه بانکی فروختم.
دو ماه بعد برای جلب توجه برادرانم کل 6 دانگ همان زمین را در قولنامه ای صوری بدون دریافت وجهی واگذار به همان خریدار کردم و 7 ماه بعد هم در پشت همان قولنامه نوشتیم که قولنامه فروش شش دانگ باطل است و دقیقا خریدار و فروشنده شاهدی که قولنامه را مضا کردن پشت ان(ابطال) را هم امضا کردند.
در اصل انگار فقط 3 دانگ را قانونی فروختم و طرف برای سه دانگ دیگر جز قولنامه سوری که ابطال هم شده هیچ مدرکی ندارد ولی به مدت ده سال است کل زمین را تصرف و کشت میکند.

حالا دادخواست تقسیم مال مشاع داده ام و تنها دفاع او همان قولنامه باطل شده است
میخاهم بدانم چه قدر حق دفاع دارد و ایا ذره ای ممکن است نتوانم 3 دانگ خودم را پس بگیرم .

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر با توافق یکدیگر معامله اقاله کرده اید ، دفاعی متصور نیست مگر مدارک دیگری داشته باشد، به هرحال تشخیص قاضی ملاک عمل است .

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
میتوانید با استناد به ادله و مدارک از قبیل شهود 3 دانگ خود را پس بگیرید و هچنین میتوانید اجرت المثل ایام تصرف 10 سال را مطالبه کنید.