مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

با سلام. من گاهی پاسخ هایی که توسط وکلای محترم در خصوص طلاق توافقی درج شده را می خونم ، میبینم که وکلای محترم پاسخ داده اند که در نوع توافقی زن باید بخشی از مهریه خود را بذل کند. در حالی که من تاکنون ندیده ام. بنده چند نفر از همکارانم طلاق توافقی گرفته اند و اصلا دادگاه از زوجه هیچ مالی را نخواسته اند که بذل کند. مگر اسمش توافقی نیست؟ پس چرا باید زوجه بخشی از مال خود را بذل کند؟ مورد دیگه اینکه بفرمایید یک زن برای گرفتن حق طلاق از دادگاه چگونه باید ثابت کند که همسرش ازدواج دوم کرده است. ضمن اینکه همه اقوام و دوستان و همسایگان با خبر هستند؟
با تشکر

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

بذل بخشی به معنای قابل توجه بودن میزان بخشش نیست
مثلا میتونه یک ریال ببخشه و طلاقش خلع بشه(کراهت زوجه شرط است)
در خصوص ازدواج دوم زوج نیز با شهادت شهود یا فیلم گرفتن و ....میتونه اثبات کنه و چون بدون رضایت زوجه مبادرت به ازدواج مجدد کرده از موارد عسر و حرج هست و زوجه میتونه طلاق بگیرد

یک وکیل

طلاق با عدم بذل رجعی است و زوج با یک کلمه میتواند طلاق را بی اثر کند.