مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد سند ملک

سلام و خسته نباشی محضر مبارک شما
ببخشید یسوال داشتم..
خرداد 98 یک باب منزل خریداری کردم و مبایعه نامه بین من و فروشنده قید و امضا گردید. نصف قیمت خونه را دادم و بقیه پول قرار بر این شد که چون منزل بدهی وام داشت تا وامها را تسویه کنه آنوقت پرداخت کنم. فروشنده ای که منزل بمن فروخته همین شرایط با صاحب اصلی داره که بدهی وام داره و هنوز وامها را از بانک تسویه نکرده..
الان برای انتقال سند فروشنده اصلی دم به تله نمیده و وامها را تسویه نمیکنه که سند از رهن در بیاد..
ممنونم الان من میخام سند به اسم خودم بشه .. ممنونم راهنمایی بفرمایید که من چکار کنم که بتوانم منزل به اسمم بشه؟ و در ضمن الان در منزل سکونت دارم..

پاسخ ها :

یک وکیل

باید با بانک تسویه کنید