مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حق بیمه

با سلام بنده حدود 12 سال در یک دفتر اسناد رسمی به عنوان کارگر خدماتی از صبح تا غروب مشغول کار بودم و هر موقع که بازرس بیمه مراجعه میکرده بنده رو به بهانه های مختلف بیرون میفرستادن تا بازرس منو نبینه ، الان حدود 5 سال است از آن دفتر بیرون آمده ام و هیچ سابقه بیمه ای ندارم ‌حدود 75 سال سن دارم ، الان به اداره کار شکایت کردم بابت گرفتن حق بیمه اون 12 سال ولی چون حقوقم را به صورت روز مزد و دستی دریافت میکردم مدرکی دستم نیست فقط شهادت تمام کسبه نزدیک محل کارم رو دارم و یک نامه با مهر دفتر اسناد که نوشته شده پنج سال در این دفتر کار کردم به صورت روز مزد، البته این نامه رو برای ارائه به بانک جهت گرفتن وام از سر دفتر گرفتم ولی با این وجود اداره کار مدارک بنده رو قابل استناد ندانسته و رای به نفع کارفرما داده ، خواهشم این است که راهنمایی بفرمایید که چطور می‌توانم حق بیمه خود را دریافت کنم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حتما شهود به درستی گواهی نکردند.اعتراض بزنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می‌شود که در این خصوص اعتراض نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به رای اداره کار اعتراض کنید و یک لایحه دفاعیه مستند و مستدل به مواد قانون ارائه نمایید
از طریق سایت با من در ارتباط باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به رای اعتراض کنید تا مجددا بررسی شود

عباس مرادی

جناب آقای عباس مرادی :

ارگ در اداره کار محکومش نکنید.راه دیگه ای نداره