مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

باسلام
اگر بدلیل چک برگشتی علیه کسی که هم اکنون زندانی میباشد (علت زندان چک برگشتی) دادخواست حقوقی داده باشیم و زمان اولین جلسه رسیدگی 2 ماه بعد باشد و معلوم شود که وی از افراد زیادی کلاهبرداری کرده و دارای سو سابقه در محاکم قضایی می باشد و ترس از اینکه با وثیقه آزاد شده و مخفی شود میتوان علیه وی شکایت کیفری مطرح کرد و حکم بازداشت وی را سریع تر از مراحل رسیدگی حقوقی گرفت؟

پاسخ ها :

یک وکیل

تشخیص کیفری بودن یا حقوقی بودن به تشخیص مقام قضایی است نه شما

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

در صورتی که دلایلی مبنی بر اثبات کلاهبرداری دارید بهتر است روند کیفری را در نظر داشته باشید