مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت تصرف عدوانی و تخریب محیط زیست

شخصی در روستا جلوی خانه ویلایی من کود حیوانی گوسفندان خودش رو تخلیه میکنه بارها به ایشان تذکر داده ایم افاقه نکرده و الان ایشان ادعای مالکیت جلوی خانه من را دارد من باید به کدام مقام قضایی مراجعه کنم و چه چیزی را دادخواهی کنم؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،هرادعایی سندومدرک میخواهداگرشمامدرکی داریدبه عنوان ایجادمزاحمت به دادسراشکایت کنید.موفق باشید

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، اگر دارای سند رسمی مالکیت بر خانه مذکور هستید به دادسرای محل رفته و شکایت کیفری مزاحمت از حق به عمل آورید، اگر دارای سند رسمی مالکیت نیستید در دادگاه حقوقی محل دعوای رفع مزاحمت از حق به عمل آورید.