مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودروی سنگین

سلام وقتبخیر،
بنده سواری پراید با تریلی تصادف کردم و مقصر شناخته شدم و خسارت وارده به تریلی 180 ملیون براورد شده ک شخص ثالث من 40 ملیون داده و 140 ملیون بیمه بدنه تریلی
الان بیمه از من 140 ملیونو طلب میکنه سوالم اینه ایا تریلی جز خودروهای نامتعارف قرارمیگیره که من همه ی این 140 میلیونو پرداخت نکنم یا خیر؟
و اینکه در صورت عدم توانایی در پرداخت راهی هست یا نه؟ ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، خودرو های نا متعارف فقط مشمول سواری هاست.چون به بیمه خسارت وارد نمودید قطعا بیمه از شما بازیافت خواهد کرد،ولی اگر معسر باشید دادگاه براتون قسط می بندد.